"Укрнафта" скасувала збори акціонерів 7 липня

Субота, 2 липня 2016, 14:07

Скликані на 7 липня 2016 року позачергові Загальні збори акціонерів ПАТ "Укрнафта" не відбудуться.

Про це йдеться у повідомленні компанії.

"Як відомо, засідання Наглядової ради ПАТ Укрнафта, що було скликане на 22 червня 2016 року, до порядку денного якого були включені питання, зокрема, щодо затвердження порядку денного позачергових загальних зборів, оголошених на 7 липня 2016 року, форми і тексту бюлетеня для голосування на загальних зборах, не відбулось", - йдеться у повідомленні.

"У зв’язку з цим передбачені чинним законодавством України організаційні заходи щодо забезпечення проведення загальних зборів акціонерів, через часові обмеження не можуть бути завершені в строк", - повідомляє прес-служба.

Реклама:

Як відомо, на зборах 7 липня акціонери "Укрнафти" мали розглянути питання санації і переобрання членів Наглядової Ради компанії.

Нагадаємо, 23 червня прес-служба "Нафтогазу" повідомила, що представники міноритарних акціонерів не з'явилися на засідання наглядової ради "Укрнафти". Таким чином засідання не відбулося через відсутність кворуму.

Раніше підконтрольні Коломойському і його бізнес-партнеру Геннадію Боголюбову кіпрські компанії - формальні міноритарні акціонери "Укрнафти",подали позов до держави Україна на суму 4,674 млрд доларів.

НАК "Нафтогаз України" належить 50% + 1 акція "Укрнафти", групі компаній, пов'язаних з акціонерами Приватбанку (Дніпропетровськ), - близько 42% акцій.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: