Голова Tesla анонсував новий секретний проект

Понеділок, 11 липня 2016, 10:40

Голова компанії Tesla Motors Ілон Маск анонсував новий секретний проект, подробиці якого він має намір представити цього тижня.

Про це пише РБК.

"Працюємо над цілком таємною другою частиною плану Tesla. Сподіваюся опублікувати його на цьому тижні", - повідомив Маск в своєму Twitter.

При цьому подробиці цього проекту поки невідомі.

Реклама:

The Guardian зазначає, що це повідомлення перегукується з опублікованим в серпні 2006 року записом в блозі. Видання пише, що тоді в публікації "Секретний генеральний план Tesla Motors (тільки між нами)" Маск повідомив про намір випускати нові моделі електромобілів.

За останні десять років були представлені спортивний Tesla Roadster, сімейний автомобіль Tesla Model S, кросовер Tesla Model X і спортивний седан Tesla Model 3.

В кінці червня акції Tesla подешевшали на 11,36%. Тоді аналітики пов'язали це з наміром Маска придбати компанію SolarCity за 2,86 млрд доларів.

Зараз компанія є найбільшим в США постачальником сонячних панелей для приватних будинків. При цьому Маску вже належить 22% компанії.

Після цього підприємець заявив, що в разі укладення угоди зростання капіталізації Tesla може становити 1 трлн доларів. Він також зазначив, що покупка SolarCity не вплине на прогнози про позитивний грошовий потік компанії до кінця року.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!