Маріупольський порт інвестує 800 мільйонів в будівництво зернового терміналу

Четвер, 9 червня 2016, 19:03

Маріупольський морський торговельний порт планує інвестувати 800 млн гривень у будівництво зерноперевалочного комплексу проектною потужністю 2,5 млн тонн на рік, роботи планують розпочати вже до кінця літа.

Про це повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі Маріупольського МТП.

"Зараз проект буде подаватися на експертизу, і відразу після її проходження будемо приступати до початку робіт. Сподіваємося, що до кінця літа ми почнемо вже роботи", - повідомили в прес-службі.

Зерноперевалочний комплекс буде будуватися в дві черги: перша буде включати 10 силосів по 5,7 тисяч тонн кожен, загальним обсягом зберігання 57 тисяч тонн і зерносушарка потужністю 3 тисячі тонн на добу.

Реклама:

Друга черга буде складатися з 13 силосів по 5,7 тисяч тонн кожен загальним обсягом зберігання 74 тисячі тонн. На терміналі також розмістять вісім оперативних силосів.

"ДП "Маріупольський морський торговельний порт" є державним підприємством. Його фінансова і господарська діяльність знаходиться під постійним контролем відповідних державних органів і профільного міністерства. Порт завжди відкритий до співпраці з усіма контролюючими органами з питань його діяльності", - наголошується в прес-релізі.

ММТП надає великий діапазон портових послуг, а також виконує перевалку вантажів з залізничного, автодорожнього транспорту і річкових суден на морські судна.

Забезпечує обслуговування всіх типів вантажів: сипучих, важких і великогабаритних вантажів, контейнерів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!