"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Коломойський, Яценюк і Коболєв таємно зустрічалися у Авакова

П'ятниця, 24 червня 2016, 12:43

Олігарх Ігор Коломойський, екс-прем'єр Арсеній Яценюк і глава "Нафтогазу" Андрій Коболєв ввечері в середу одночасно прибули в Міністерство внутрішніх справ.

Про це йдеться у репортажі програми "Схеми", журналісти якої відслідковували в'їзд відповідних кортежів через бокові ворота відомства Арсена Авакова.

За даними журналістів, першим до міністерства прибув кортеж Коломойського, потім – Яценюка, трохи пізніше – машина Коболєва.

 

У репортажі зазначається, що Коболєв прибув до МВС за годину до запланованого засідання наглядової ради "Укрнафти", яке в результаті було зірване, у тому числі, через відсутність представників Коломойського.

Реклама:

Першим зустріч у Авакова покинув також Коболєв. Він прибув на заплановане засідання наглядової ради "Укрнафти", де заявив, що Коломойський не приїде і запропонував провести засідання без нього. Однак виявилося, що для кворуму не вистачає однієї людини.

Журналісти також зазначили, що охорона Коломойського перешкоджала їм працювати, зокрема – заклеїла лобове скло машини наклейками про неправильне паркування.

Також у репортажі йдеться, що кортежі Коломойського і Яценюка до ранку так і не покинули двір МВС. На думку журналістів, олігарха і екс-прем'єра могли вивезти на інших машинах.

Як відомо, Коломойський у коментарі УП пояснив, що зірвав засідання наглядової ради "Укрнафти", побоюючись ослаблення своїх позицій у суді проти України, який він веде у Стокгольмському арбітражі на суму 4,674 млрд доларів.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: