"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

ЗМІ підрахували, скільки Кремлю коштуватиме парад на 9 Травня

Середа, 4 травня 2016, 17:53

На проведення параду до 9 травня Кремль планує витратити 209,7 млн руб (82 млн грн), це вчетверо менше аналогічних витрат минулого року.

Про це пише РБК. Така загальна сума тендерів, оголошених до 30 квітня для проведення урочистих заходів на Красній площі з нагоди 9 Травня, випливає з даних сайту держзакупівель.

Втім, поки що робити висновок про те, чи вдасться заощадити на параді цього року, рано — не всі конкурси на проведення заходів завершені.

Найдорожчий пункт в організації параду — транспортування військовослужбовців, які будуть в ньому брати участь. У документації до закупівлі вказано, що виконавцю необхідно буде перевезти не більше 12 тис. осіб за день.

Реклама:

За послуги по озвученню репетиції параду ФГУП "Російські мережі мовлення і сповіщення" отримало 3,7 млн руб. Минулого року проведення аналогічних робіт коштувало на 300 тис. руб. менше.

Як повідомлялося, в Москві на території меморіалу "Невідомому солдату" в Олександрівському саду біля стін Кремля тумбу міста-героя Києва залишили без кошика з квітами.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!