Американська піца Papa John's заходить в Україну

Вівторок, 31 травня 2016, 17:57

Всесвітньовідома франчайзингова мережа піцерій Papa John's, що налічує 4700 ресторанів у 37 країнах світу, розширює географію і виходить на український ринок.

Про це йдеться у повідомленні компанії.

Як зазначається, таке рішення було прийняте після візиту віце-президента з міжнародного розвитку бізнесу Papa John's Майкла Мізолза та зустрічі з потенційними українськими інвесторами.

В Україні бренд супроводжуватиме компанія Franchise Group за підтримки Комерційної служби США Міністерства торгівлі США при Посольстві США в Україні.

Реклама:

Зацікавленість українським ринком такого франчайзингового гіганта, як Papa John's, зумовлена позитивною динамікою зростання ринку франчайзингу в Україні, про що свідчить щорічний аналітичний звіт, який компанія Franchise Group зробила у 2015 році спільно з Комерційною службою США при посольстві США в Україні за підтримки Асоціації рітейлерів України.

"Використовуючи даний звіт, ми змогли донести до американських франчайзерів (власників бізнесу) інформацію про привабливість українського ринку франчайзингу і можливості, які він відкриває, - розповідає Мирослава Козачук, управляючий партнер компанії Franchise Group, - а також розвіяти страхи, пов’язані з веденням бізнесу в Україні.

За її словами, після оприлюднення звіту ми отримали підтвердження готовності кількох відомих американських брендів виходити на український ринок.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: