Наглядова рада "Нафтогазу" проведе засідання за два тижні

Середа, 25 травня 2016, 14:02

Наглядова рада НАК "Нафтогаз України" проведе друге засідання за два тижні.

Про це повідомила агентству "Інтерфакс-Україна" голова Наглядової ради Юлія Ковалів.

"Засідання буде за два тижні, зараз формується порядок денний", - сказала вона.

Як повідомлялося, на першому засіданні наглядової ради "Нафтогазу" 12 травня вирішувалися кадрові та процедурні питання: перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Ковалів очолила цей орган холдингу.

Реклама:

Реформу корпоративного управління в "Нафтогазі України" уряд розпочав у 2015 році згідно з принципами Організації економічного співробітництва та розвитку.

Для підбору кандидатів на посади незалежних членів наглядової ради "Нафтогазу України" МЕРТ залучило рекрутингове агентство Odgers Berndtson.

Наприкінці березня стали відомі прізвища незалежних членів НР: британців Маркуса Річардса, Чарльза Проктора і Пола Ворвіка, що мають значний досвід роботи в міжнародних нафтогазових компаніях.

Від Кабінету міністрів до ради увійшла перший заступник глави МЕРТ Ю.Ковалів, від Адміністрації президента - екс-глава Міненерговугілля Володимир Демчишин.

"Нафтогаз України" об'єднує найбільші нафтогазовидобувні підприємства країни. Холдинг є монополістом із транзиту та зберігання природного газу у підземних сховищах, а також із транспортування нафти трубопровідним транспортом територією країни.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!