"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

МАУ запустить прямий рейс "Івано-Франківськ - Валенсія" з 24 червня

Вівторок, 12 квітня 2016, 15:14

Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" має намір запустити прямий рейс "Івано-Франківськ - Валенсія" з 24 червня.

Про це йдеться в розкладі авіаперевізника, передають Українські Новини.

"24 червня авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" відкриє прямі регулярні рейси між Івано-Франківськом та Валенсією (Іспанія). Квитки на рейси доступні в касах, контактному центрі і на сайті МАУ, а також в агентствах з продажу авіаквитків", - йдеться в ньому.

Нові рейси МАУ, що зв'язують Івано-Франківськ та Валенсію, будуть виконуватися на літаках "Боїнг 737" і "Ембрайєр 190" з двома класами обслуговування (бізнес і економічним) 2 рази на тиждень.

Реклама:

"У літньому сезоні попит на польоти з населених пунктів Західної України традиційно високий. Саме тому в МАУ прийняли рішення про розширення мережі прямих міжнародних рейсів з регіонів України, включення в дану програму аеропорту Івано-Франківська та відкритті абсолютно нового напрямку", - зазначила корпоративний прес-секретар МАУ Євгенія Сацька.

Згідно з повідомленням, розклад складено таким чином, що пасажирам з Києва зручно добиратися до Валенсії через Івано-Франківськ, скориставшись вечірнім рейсом "Київ - Івано-Франківськ".

Таким чином, до вже освоєних раніше напрямків МАУ в Іспанії (Мадрид, Барселона і Пальма-де-Майорка) додасться Валенсія і, незабаром, Аліканте, куди також заплановані прямі регулярні рейси авіакомпанії.

Ціна квитка економічного класу в обидва боки з урахуванням всіх зборів і податків становить з Івано-Франківська від 7 297 гривень (ціна може змінюватися в залежності від коливань курсу гривні до долара США), з Валенсії - від 259,51 євро.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: