"Укргазвидобування" впровадило систему "Електронна черга"

Четвер, 3 березня 2016, 12:21

ПАТ "Укргазвидобування" впровадило програмний модуль "Електронна черга".

Про це йдеться у повідомленні компанії.

"З метою безперебійного і ритмічного відвантаження скрапленого газу, нафтопродуктів і ДЕПБК із структурних підрозділів "Укргазвидобування" та самостійного планування покупцями відвантаження придбаних обсягів продукції, компаня впроваджує програмний модуль "Електронна черга"", - йдеться у повідомленні

Як наголошується, до 15 березня 2016 року планування відвантаження продукції буде здійснюватись і згідно заявок покупців на адресу "Укргазвидобування", і в системі "Електронна черга".

Реклама:

"З 15 березня 2016 року планування відвантаження буде здійснюватись покупцем виключно в системі "Електронна черга" та за умови 100% попередньої оплати обсягу продукції, який планується до завантаження покупцем", - заявили у компанії.

"Впровадження електронної черги відвантаження наших продуктів - ще один крок з запобігання навіть теоретичної можливості корупції та підвищення ефективності процесів", - прокоментував на сторінці в Facebook голова "Укргазвидобування" Олег Прохоренко.

"Електронні аукціони по закупівлях, електронні аукціони з реалізації, електронні накладні, електронна черга на відвантаження - чим менше втручання людини, тим менше корупції", - додав він.

Економічна правда

Підписуйтесь на наші push-повідомлення, щоб першими дізнаватися про появу нових матеріалів. Ми обіцяємо надсилати тільки дійсно важливі новини.

 

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!