Голова "Укргазвидобування": нас "валять", підключили правоохоронців

Середа, 16 березня 2016, 08:57

Проти нового менеджменту "Укргазвидобування" вже більше півроку ведеться війна з боку корупціонерів.

Про це у своїй колонці на "ЕП" написав голова компанії Олег Прохоренко.

"Вочевидь, наші реформи таки перекрили потоки крадіям – а це 2-3 млрд грн, які виводилися з УГВ раніше. Це гроші, які ми зараз направляємо на розвиток видобутку та досягнення енергонезалежності", - написав він.

За словами Прохоренка, "валять" народні депутати, Держфінінспекція, проплачені протестувальники, проплачені ЗМІ.

Реклама:

Крім того, як пише Прохоренко, Нацполіція відкрила кримінальне провадження та вилучила документи з готелю УГВ, в якому довелося жити йому минулого року для забезпечення власної безпеки.

Намагаються "нарити" хоча б якийсь компромат на мене та моїх колег, зазначає керівник компанії.

"Хочу запевнити – компромату немає! Ми використовуємо відомче житло – для того воно і існує. Всі активи повинні працювати на ефективність бізнесу. До нас приїжджають іноземні фахівці, приймаємо делегації світових виробників обладнання, наймаємо нових працівників, яких інколи треба розмістити на короткий строк", - пише голова УГВ.

Прохоренко також зазначив, що теж деякий час жив в готелі УГВ - для забезпечення особистої безпеки, коли його тільки запросили на нову посаду.

"Мене запевнили, що "так робили всі попередні керівники", але я все-одно заплатив за це проживання", - написав він.

Нагадаємо, у своєму блозі на "УП" народний депутат Лещенко повідомив, що соратники Яценюка захищають прокладку, пов'язану з Мартиненком.

Як відомо, раніше Прохоренко звинуватив народних депутатів від "Народного фронту" в "корупційному втручанні" у роботу держпідприємства.

"Укргазвидобування", 100% акцій якого належить НАК "Нафтогаз України", є найбільшою газодобувною компанією країни, що забезпечує близько 75% загального видобутку газу.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: