Абромавичус хоче повернутися в уряд

Четвер, 10 березня 2016, 12:04

Міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавичус, який подав заяву про відставку, допускає своє повернення в уряд.

Про це він заявив виступаючи на ХІІ інвестиційній конференції, організованій "Драгон Капітал"у Києві, передає Інтерфакс-Україна.

"Я хотів би продовжити реформи, але, на жаль, я думаю, що деякі мости я вже спалив і мені буде важко повернутися. Але, може диво якесь станеться, хто його знає", - сказав він.

Абромавичус зазначив, що багато із запланованого не вдалося закінчити і продовження реформ потребує серйозної роботи.

Реклама:

При цьому Абромавічус підкреслив, що реформи в Україні можуть тривати тільки за однієї умови - зміну голови уряду.

Абромавічус не назвав кандидатуру найбільш прийнятного, на його думку, прем'єра, однак зазначив, що характеристикам, яким відповідав би новий прем'єр, на поточний момент відповідає міністр фінансів Наталія Яресько, пердаєУніан.

Як відомо, 3 лютого 2016 року міністр економічного розвитку і торгівлі Абромавичус заявив про рішення подати у відставку через відсутність підтримки та активну протидію проведенню його командою реформ.

Міністр звинуватив народного депутата з фракції "Блок Петра Порошенка" Ігоря Кононенка у блокуванні роботи МЕРТ і чиненні тиску.

На сайті НАБУ 3 лютого з'явилося повідомлення про те, що їхні детективи вже почали перевірку фактів, озвучених Абромавичусом щодо можливого втручання в роботу МЕРТ з боку Кононенка та інших депутатів.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!