EasyPay змінила генерального директора

Четвер, 4 лютого 2016, 11:31

На спільному засіданні акціонерів та керівництва компанії,  генеральним директором платіжної системи EasyPay, призначений Микола Дида.

Про це повідомляє прес-служба EasyPay.

Наказ про призначення на посаду генерального директора було підписано 28 січня 2016 року.

"Дида займається термінальним бізнесом з 2009 року та має достатній досвід у цій сфері, щоб очолювати таку відповідальну посаду, як генеральний директор", - вважає акціонер та співвласник компанії Володимир Авраменко.

Реклама:

Дида заявив, що разом із професійною командою співробітників EasyPay, зможе досягти поставлених перед ним завдань та цілей.

Система прийому платежів EasyPay розпочала роботу в 2007 році на базі компанії EasySoft, яка є розробником даної системи. Сьогодні роботу системи забезпечує група компаній: ТОВ "Ізі Софт", Фінансова компанія "Контрактовий дім", ВПС "Фінансовий світ".

Група надає широкий спектр послуг з прийому готівкових мікроплатежів через термінали, а також здійснення інтернет-еквайрингу платіжних карток Visa/MasterCard відповідно до міжнародних стандартів інформаційної безпеки PCI DSS. Кількість терміналів самообслуговування становить понад 6 тисяч одиниць по всій території України.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!