"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Англо-голландська Unilever інвестувала 8,3 мільйона в чайну фабрику в Україні

Вівторок, 2 лютого 2016, 19:47

Один з провідних світових постачальників продуктів харчування і побутової хімії компанія Unilever інвестувала 8,3 млн євро в чайну фабрику в Гостомелі (Київська область), яку має намір запустити в 2 половині 2016 року.

Про це йдеться в повідомленні компанії "Юнілівер Україна" (Київ), пишуть "Українські новини".

"Unilever дасть старт власній чайній фабриці в Гостомелі. Роботу над проектом Unilever веде з середини 2015 року, і на даний момент обсяг вкладень в чайну фабрику вже становить 8,3 млн євро", - сказано в повідомленні.

Наголошується, що це найбільший інвестпроект компанії з моменту виходу на український ринок.

Реклама:

Запуск нового виробництва запланований на друге півріччя 2016 року.

"Для Unilever Україна - один із пріоритетних ринків збуту в Східній Європі, і в розвиток бізнесу тут ми готові інвестувати", - зазначає керівник представництва Unilever в Україні Василь Бовділов.

Також повідомляється, що при Міністерстві економічного розвитку і торгівлі створена спеціальна міжвідомча робоча група, що дозволяє британсько-голландському інвестору розраховувати на реалізацію проекту без зривів і зволікання.

Як повідомлялося раніше, компанія "Юнілівер Україна" (Київ) вирішила почати виробництво майонезів, кетчупів і соусів під торговою маркою Calve на потужностях компанії "Чумак" (Каховка, Херсонська область).

У січня 2015 року Unilever приступив до випуску на території України шампунів і бальзамів-ополіскувачів для волосся під власним брендом "Чиста лінія" за контрактом з ТОВ "Інтерфіл".

Unilever є одним з провідних світових постачальників продуктів харчування, засобів для догляду за будинком та засобів особистої гігієни.

Портфель продукції Unilever в Україні включає в себе бренди Calve, Knorr, "Бесіда", Brooke Bond і Lipton, "Чорний жемчуг", "Чиста лінія", "Бархатні ручки", "Сто рецептів краси", Clear, Dove, Timotei, Axe , Rexona, Cif, Domestos і Glorix та інші.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!