Відбудеться інвестиційний форум у сфері оборонної промисловості України

Середа, 17 лютого 2016, 18:28

PROMOTED

18 лютого 2016 р. у готелі InterContinental Kyiv відбудеться "Український форум з оборони та безпеки ’16" під патронатом Міністерства оборони України та Державного концерну "УКРОБОРОНПРОМ". Форум стане першою найбільшою міжнародною платформою в Україні, що об’єднає учасників українського ринку та міжнародних інвесторів – з фокусом на інвестиційні можливості вітчизняного ринку оборони та безпеки.

У Форумі візьмуть участь Василь Грицак, Голова Служби безпеки України, СтепанПолторак, Міністр оборони України, РоманРоманов, Генеральний директор ДК "УКРОБОРОНПРОМ", ЕрнестГерольд, Заступник помічника Генерального Секретаря НАТО з питань оборонних інвестицій, МаркОпгенорт, Заступник Директора Офісу зв’язку НАТО в Україні, ВолодимирГорбулін, Директор Національного інституту стратегічних досліджень України, ОлегБатюк, Керуючий партнер Dentons Kyiv, Алан Мербаум, Принципал, Міжнародна авіаційно-ракетна оборона, Lockheed Martin Missiles & Fire Control, МихайлоГвоздьов, Президент та Генеральний конструктор ДП "Антонов", СергійПопов, Партнер KPMG Ukraine та ін.

Давід Тевзадзе, Міністр оборони Грузії (1998-2004) презентуватиме успішний досвід перезавантаження військово-оборонного співробітництва та проведення реформ у сфері оборони і безпеки в Грузії.

Реклама:

Серед більш ніж 400 учасників заходу - керівники ТОП-100 українських і міжнародних компаній у сфері оборони та безпеки, українські виробники продукції у сфері оборонної промисловості, іноземні інвестори, представники міжнародних фінансових корпорацій, а також посольств іноземних держав. Участь у Форумі підтвердили понад 250 представників вищого керівництва компаній з 20-ти країн світу, серед яких Boeing, Airbus, Thales International, Microsoft Corp., PCO SA, Sagem Défense Sécurité, Elbit Systems, Caterpillar Inc, Renault Trucks Defense, Honeywell Defense and Space Int., Orbital ATK, STC Delta та ін.

Форум покликаний привернути увагу міжнародного бізнесу до потенціалу ринку оборони та безпеки України, залучити іноземні інвестиції у цей сектор. Представники державної влади, міжнародних організацій та українських підприємств візьмуть участь у відкритій публічній дискусії щодо переходу на новий рівень розвитку українського ринку оборони та безпеки. Український бізнес під час заходу отримає вичерпну інформацію про можливості роботи з державними підприємствами у сфері безпеки і оборони, а також перспективи фінансування з  боку національних та міжнародних фінансових установ. Особливістю Форуму стануть "1-on-1" зустрічі між інвесторами та представниками українських компаній на другий день Форуму.

"Спільно з іноземними експертами та радниками при Міністерстві оборони та Збройних Сил України опрацьовано основні положення щодо реформування Міністерства оборони і Генерального штабу за стандартами країн НАТО. Підготовлено дорожню карту реалізації цих реформ. На сьогодні Україна має боєздатну армію, яка за чисельністю та бойовими можливостями є незрівнянно сильнішою, ніж на початку боротьби із зовнішнім агресором", - зазначив Міністр оборони України генерал армії України Степан Полторак.

"УКРОБОРОНПРОМ" взяв на себе амбітне завдання сповна оснастити українську армію найсучаснішим озброєнням і військовою технікою. 80 тисяч працівників Концерну об’єднали зусилля заради захисту і зміцнення України. Нині весь світ спостерігає за відродженням нашої оборонної промисловості, яка стала одним з основних щитів на захисті миру", - заявив Генеральний директор ДК "УКРОБОРОНПРОМ" Роман Романов.

Форум відбудеться під патронатом Міністерства оборони України та ДК "УКРОБОРОНПРОМ". Організатор Форуму –  A7 CONFERENCES. Ексклюзивний юридичний партнер – Dentons. Інноваційний партнер – Microsoft Ukraine. Виставкові партнери – ICIPS та ЖК "Orange Park". Генеральний медіа-партнер – Економічна правда, Генеральний ТВ-партнер – 5 канал, Генеральний інформаційний партнер – Інтерфакс-Україна, Генеральний спеціалізований медіа-партнер – Defense Express, Ексклюзивний медіа-партнер – ЛігаБізнесІнформ, Ексклюзивний бізнес медіа-партнер – газета "Бізнес", Діловий ТВ-партнер – Перший діловий, також серед медіа-партнерів – Перша Шпальта, Український тиждень, Компаньон, DELO.ua, KyivPost, Апостроф, Milnavigator, Промисловість в фокусі, Defense Update, Військовий інформатор, Defence Blog, Business Views. За підтримки: MBA International, ACC, KMBS. Авіаційний партнер – AirLife.

Он-лайн трансляція Форуму – на сайті Форуму: http://a7conf.com/upcoming-events/defense

З питань акредитації ЗМІ, будь ласка, звертайтесь до Оксани Кадочнікової, менеджера зі зв’язків з громадськістю A7 CONFERENCES за тел.: +38 044 227 27 77, +38 068 120 53 35,   е-mail: oksana@a7-group.com

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: