Аеропорт "Київ" стане базовим для Atlasjet України

Вівторок, 22 грудня 2015, 15:16

Авіакомпанія Atlasjet Україна вибрала аєропорт "Київ" для співпраці.

Про це в інтерв'ю "Дело" заявив генеральний директор "Atlasjet Україна" Сергій Підгородецький.

"Ми вирішили будувати відносини з аеропортом "Київ", який знаходиться в Жулянах. І на це є свої причини - хоча б у тому, що за останній рік аеропорт втратив двох базових перевізників", - сказав він, відповідаючи на запитання про те, який столичний аеропорт стане базовим для компанії?

Підгородецький уточнив, що нерозумно було б не зайняти цю нішу.

Реклама:

"Погодьтеся, було б нерозумно не зайняти цю нішу. Крім того, ми не хочемо змішувати наші пасажиропотоки з пасажиропотоками монопольного українського авіаперевізника МАУ в Борисполі. Більше того, ми йдемо на зближення з аеропортом" Київ "навіть незважаючи на те, що за технічними параметрами він для нас в перспективі не ідеальний", - зазначив гендиректор.

За його словами, неідеальність аеропорту полягає в тому, що певна частина флоту, яку компанія може залучати з Туреччини, складається з літаків Airbus 321.

"А ці лайнери, на жаль, не можуть експлуатуватися в Жулянах - проблема в довжині смуги аеропорту і злітній вазі цих літаків. Жертвувати завантаженням? Недоцільно. Тому ми продовжимо експлуатацію Airbus 320 з використанням всіх можливостей комерційного завантаження цих літаків", - підсумував він.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!