Суд зняв арешт з майна "СЄПЕК" Курченка

П'ятниця, 11 грудня 2015, 14:11

Господарський суд Києві 30 листопада зняв арешт з грошових коштів та майна товариства з обмеженою відповідальністю "Східно-європейська паливно-енергетична компанія" (СЄПЕК).

Про це йдеться в ухвалі суду, текст якого мають "Українські Новини".

Таким чином, суд скасував своє визначення від 17 липня 2014 року, яким наклав арешт на майно компанії за позовом товариства з обмеженою відповідальністю "Інтертрансгрупп" (Київ).

Суд також зняв арешт з грошових коштів та майно компаній "Муйне", "Анкора-торг", "Амадина", "айнам", "Амінь", "Хіга", "Алконост" і футбольного клубу "Металіст".

Реклама:

Саме останній і звернувся до суду з проханням зняти арешт.

Госпсуд Києва прийшов до висновку, що підстави для арешту майна цих компаній більше немає.

Як повідомлялося, в лютому 2014 більшість менеджерів СЄПЕК виїхали за межі України, де вони ховаються від органів слідства.

У березня 2014 року Міністерство внутрішніх справ почало розслідувати нанесення 1,6 млрд гривень збитків СЄПЕК НАК "Нафтогазу України".

20 Березня Генеральна прокуратура оголосила в розшук бізнесмена, власника футбольного клубу "Металіст" (Харків) і власника групи компанійСЄПЕК Сергія Курченко.

СЄПЕК  об'єднує компанії, що раніше входили до групи "Газ України", яка спеціалізується на торгівлі скрапленим та природним газом, широким спектром нафтопродуктів і товарів для нафтогазової галузі.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: