"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Укренерго" планує у четвер завершити відновлення однієї з ЛЕП до Криму

Середа, 25 листопада 2015, 17:11

"Укренерго" планує завершити відновні роботи на лінії електропередачі ПЛ 220 кВ Каховська-Титан 26 листопада.

Про це йдеться у повідомленні "Укренерго".

"Бригада Херсонських магістральних мереж Південної енергосистеми ДП "НЕК "Укренерго" продовжує роботи з усунення пошкоджень на ПЛ 220 кВ Каховська-Титан", - повідомляє компанія.

Як наголошується, нараз виконується закріплення виправлених опор, а також монтаж гірлянд ізоляторів та кріплень для підвісу проводів та нарощення розрізаних протестувальниками проводів.

Реклама:

"Погодні умови сьогодні більш сприятливі за вчорашні - дощу немає, проте роботу персоналу та використання техніки ускладнює розмоклий після вчорашніх злив грунт", - йдеться у повідомленні.

Згідно затвердженого графіку, відновлювальні роботи планується завершити 26 листопада.

"По їх завершенню подача напруги на лінію буде здійснена ДП "НЕК "Укренерго" згідно встановленого порядку після отримання від ДП "Енергоринок" графіка перетоків електроенергії на наступну добу", - заявили у прес-службі.

Як відомо, увечері 21 листопада у всіх населених пунктах Криму пропала електрика. За версією силовиків, причиною став підрив у Чаплинці на Херсонщині електроопор, по яких на півострів ішла електроенергія.

"Укренерго" заявило, що падіння електроопор призвело до аварійного розвантаження двох АЕС.

Поліція відкрила чотири кримінальних провадження за фактом інцидентів близько опор ліній електропередач поблизу Чаплинки в Херсонській області, у тому числі одне – за фактом ушкодження електроопор.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: