Один з кандидатів на посаду голови "Укрспирту" відкликав свою кандидатуру

Вівторок, 6 жовтня 2015, 19:23

Один з кандидатів на посаду голови держпідприємства "Укрспирту" Роман Іванюк відкликав свою кандидатуру з конкурсу.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Сьогодні, під час засідання Номінаційної комісії, я вирішив відкликати свою кандидатуру з конкурсу на посаду директора Д...

Posted by Roman Ivanyuk on 6 октября 2015 г.

"Сьогодні, під час засідання Номінаційної комісії, я вирішив відкликати свою кандидатуру з конкурсу на посаду директора ДП "Укрспирт"", - написав Іванюк.

Реклама:

За його словами, він  виконав свою функцію антикризового менеджера.

"За період мого перебування на посаді - а це дев’ять місяців - підприємство стало прибутковим. Вперше за останні десять років ДП підписало експортні контракти, ліквідувало заборгованості за газ, зерно, збільшило кількість працюючих заводів до 19 (це далеко не всі позитивні зрушення та якісні показники)", - зазначив він.

Крім того, Іванюк переконаний, що новий керівник прийме компанію з хорошими стартовими умовами та продовжить реалізацію проектів, розпочатих чинним менеджментом компанії.

Як повідомлялося, конкурс на визначення переможця в конкурсі на посаду керівника "Укрспирту" знову перенесли.

Рішенням конкурсної комісії Мінагрополітики на розгляд номінаційного комітету 11 вересня було надано 5 кандидатів: Роман Іванюк, Ростислав Чайковський, Анатолій Далибожик, Григорій Трипульський і Ніна Гаркава.

Нагадаємо, главу "Укспирта" не можуть призначити вже півроку.

У квітні конкурсна комісія визначила переможцем Ніну Гаркаву та Анатолія Далибожика. Однак засідання номінаційного комітету не відбулося - прем'єр-міністр Арсеній Яценюк доручив анулювати результати конкурсу і провести його заново.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: