Нацрада домовилася про мораторій на зміну податкового законодавства

П'ятниця, 4 вересня 2015, 13:51

Національна рада реформ домовилася про введення мораторію на три роки на зміну податкового законодавства після проведення податкової реформи у 2015 році.

Про це заступник голови Адміністрації президента Дмитро Шимків сказав журналістам у п'ятницю, коментуючи результати розгляду податкової реформи на засіданні Нацради в четвер, передає "Інтерфакс-Україна".

"Загалом консенсус є - це близько трьох років, щоб забезпечити прогнозований розвиток бізнесу і щоб держава чітко розуміла, як розвиваються надходження до бюджету", - сказав він.

За словами Шимківа, президент на засіданні ради зазначив, що в 2015 році було ухвалено близько десяти законів, що вносять зміни до податкового законодавства, і при цьому ці закони набули чинності в день підписання президентом або наступного дня після цього.

Як повідомлялося, Нацрада реформ 3 вересня розглянула проект податкових реформ.

На засідання було представлено варіанти від Міністерства фінансів і профільного комітету Верховної Ради.

Реклама:

Учасники засідання домовилися протягом одного-двох тижнів розробити компромісний варіант для представлення до Верховної Ради.

Як відомо, коаліція громадської організації "Нова країна" та "Ренімаційний пакет реформ" пропонує уряду нову модель податкової реформи.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!