"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Чубаров закликав не годувати бандитів у Криму

Неділя, 20 вересня 2015, 11:45

Глава Меджлісу Рефат Чубаров, який візьме участь у акції "Громадянська блокада Криму", закликав створити на українському боці адмінкордону з півостровом продуктові хаби - роздрібні ринки, де мешканці Криму зможуть закуповувати товари за доступники цінами.

Про це Чубаров заявив 20 вересня у коментарі журналістам.

"Ми пропонуємо нашим бізнесменам - якщо це можна назвати пропозицією - не годувати бандитів у Криму за "сірими схемами", - зазначив Чубаров.

За його словами, за 5 місяців поточного року товарообіг між Кримом і Україною сягнув 475  млн. доларів. 

Реклама:

"Це лише та частина, яку ми бачимо. Тобто олігархи - тут, а Аксьонов ("глава" Криму, призначений Кремлем) і його бандити - там - між ними ходять гроші, якими сплачуються обшуки, погроми у домівках кримських татар", - зазначив глава Меджлісу. 

Він додав, що за умови створення продуктових хабів на українському боці адмінкордону "олігархи будуть змушені працювати у прозорій системі і ці гроші будуть залишатися в Україні". 

Чубаров також закликав уряд вирішити питання організації подібних хабів. 

Разом з тим, виступаючи на мітингу перед учасниками акції на Чонгарі, Чубаров заявив: "Наша мета - деокупація Криму, відновлення територіальної цілісності України".

"Наша мета - звільнення усіх громадян України, які змушені жити на окупованій території", - додав він, повідомили в ефірі 5 каналу

Джерело відео -Валерия Ивашкина

Українська правда 

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!