"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Німецько-український бізнес-форум відбудеться 23 жовтня

Понеділок, 14 вересня 2015, 19:30

Німецько-український бізнес-форум, в якому очікується участь канцлера Німеччини Ангели Меркель і прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка, відбудеться в Берліні 23 жовтня.

Про це повідомив міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавичус на прес-брифінгу в понеділок у Києві, передає "Інтерфакс-Україна".

"Основні теми і завдання форуму - донести до німецьких колег, що реформи відбуваються, що вони лише прискорюватимуться, показати наш інвестиційний потенціал, привернути увагу до можливостей приватизації", - сказав Абромавичус.

Він уточнив, що в рамках форуму найважливішими для України темами обговорення будуть енергетика, сільське господарство, екоіндустрія, а також логістика, інновації та IT.

Реклама:

"Крім представників уряду, Адміністрації президента також очікуємо представників найпрогресивніших українських компаній. Того ж очікуємо від представників німецької сторони", - додав міністр.

За його словами, на форумі буде 300-400 учасників.

Як повідомлялося, попередня міжнародна інвестиційна конференція за участю представників українського уряду відбулася 13 липня у Вашингтоні.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!