"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

У п’ятницю вирішиться доля "Дельта банку", можлива ліквідація

Четвер, 10 вересня 2015, 13:13

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб має намір вирішити долю найбільшого неплатоспроможного банку в своєму управлінні - "Дельта Банку" у п’ятницю, 11 вересня, і припускає, що банк може бути ліквідований.

Про це повідомив директор-розпорядник Фонду гарантування вкладів фізичних осіб Костянтин Ворушилін у ході зустрічі з журналістами, передає УНІАН.

"Дедлайн буде завтра. У мене були великі сподівання, сьогодні сподівання є поменше, але вони ще існують. Ми сподіваємося, що операція відбудеться, але готуємося до того, що, можливо, доведеться відправляти на ліквідацію. Давайте дочекаємося завтрашнього дня, завтра буде розв'язка", - сказав Ворушилін.

Також він повідомив, що на даний час фонд продовжує розбиратися з проблемою дроблення вкладів у цьому банку.

Реклама:

"Сьогодні під розглядом перебувають ще близько 4,5 тисяч осіб, рахунків. Частина з них буде визнана нікчемними, частина піде по судах, частину відпустять", - додав він, зазначивши, що загальна сума за цим спірним вкладами становить до 1 млрд гривень.

Як повідомлялося, 2 березня Національний банк визнав неплатоспроможним "Дельта Банк", через що Фонд гарантування вкладів фізичних осіб ввів у банк тимчасову адміністрацію. У серпні фонд продовжив термін тимчасової адміністрації до 2 жовтня включно.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: