В Одеській ОДА вилучили документи стосовно приватизації деяких об'єктів - МВС

Неділя, 30 серпня 2015, 15:54

Обшук у службових приміщеннях Управління майнових відносин Одеської облради завершився вилученням документів, які стосуються приватизації деяких об'єктів обласної комунальної власності.

Про це повідомив слідчий Слідчого управління МВС в Одеській області В'ячеслав Уштван, повідомляє "Укрінформ".

"Вилучено, зокрема, документи стосовно приватизації об'єктів за адресами Французький бульвар, 85, Княжа 1а, а також "свайного поля" на проспекті Шевченка, 31. Інших документів не вилучали. Докладний аналіз будемо проводити у Слідчому управлінні", - зазначив Уштван.

Він зауважив, що "слідчі дії співробітникам Управління протидії злочинам у сфері економіки, Слідчого управління ГУМВС та прокуратури Одеської області довелось проводити без присутності посадовців Управління майнових відносин. Ніхто з них не прибув до облради, хоча Слідче управління запрошувало. Тому обшук провели за участю двох понятих".

Реклама:

У відділі зв'язків з громадськістю Одеського облУВС  уточнили, що до облУВС "28 серпня надійшли матеріали від представника однієї з одеських міських організацій щодо незаконних дій з боку посадових осіб Управління облради з майнових відносин.

У заяві йшлося, що під час аукціону об’єкти будівлі та споруди комунальної власності продавалися по заниженим цінам, а саме "Будинок прийомів", "Масонський дім" і земельна ділянка біля Палацу спорту площею 1802 кв. метрів".

Як повідомлялося, на відкритих торгах 31 липня та 14 серпня продано базу відпочинку на дунайському острові Лімба площею 268 кв. метрів, будівлю на Французькому бульварі, яку називали "Дачею Маразлі", старовинний "Масонський дім" на Княжій вулиці, так зване "свайне поле" поряд з Палацом спорту на проспекті Тараса Шевченка та інші об'єкти.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!