"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Apple назвала дату презентації нового iPhone

Четвер, 27 серпня 2015, 20:50

Компанія Apple представить нові моделі iPhone - iPhone 6S і iPhone 6S Plus - 9 вересня.

Про це пише РБК з посиланням на Bloomberg.

Агентство спирається на розіслане американською корпорацією запрошення на участь у презентації в Сан-Франциско.

Передбачається, що на заході будуть представлені нова модель iPhone та інші новинки, роблять висновок журналісти Bloomberg.

Реклама:

Минулого тижня стало відомо, що смартфони iPhone 6S і iPhone 6S Plus надійдуть у продаж 18 вересня. Перші продажі стартують в США, Великобританії, Німеччині та Японії, вказував Forbes.

У китайській соціальній мережі Daliulian також минулого тижня з'явилися зображення нібито нового iPhone, а 26 серпня, менеджер департаменту соціальних медіа найбільшого оператора в світі China Telecom розповів деякі деталі майбутньої новинки.

За його інформацією, зовні iPhone 6S не буде відрізнятися від актуального флагмана, що загалом-то відповідає політиці корпорації.

Про технічні характеристики менеджер China Telecom повідомив лише, що в новій версії смартфона буде використовуватися процесор Apple A9, апарат буде оснащений поліпшеною камерою, 2 Гб оперативної пам'яті замість колишнього 1 Гб, а в екрані новинки з'явиться Force Touch (можливість розпізнавати відмінності між киснем і натисненням; технологія вже застосовується, наприклад, в "розумних" годинниках Apple Watch).

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!