У "Нафтогазі" заявили, що станцію "Укртранснафти" штурмують невідомі

Субота, 1 серпня 2015, 14:02

У Кременчузі (Полтавська обл.) кількадесят невідомих штурмували станцію ЛВДС "Кременчук "Укртранснафти".

Про це заявив виконавчий директор НАК "Нафтогаз України" Андрій Пасішник.

"Охорона ЛВДС Кременчук "Укртранснафти" повідомила, що 20 невідомих чоловіків розпочали штурм станціі. Правоохоронні органи поставлені до відома", - зазначив він. 

Пізніше Пасішник додав, що це - "спортсмени, переодягнені у спецодяг "Укртатнафти", які згодом від когось отримали команду призупинити захоплення станціі і почали мітінг.

Реклама:

"Скандують: "Пасішника у відставку!". Міліція та СБУ перебувають на місці події, тому "заводчан" припинили активні дії з захоплення та перейшли до формату "забастовка", - зазначив він. 

Фото з Facebook Андрія Пасішника 
 

Як відомо,  раніше міністр енергетики та вугільної промисловості Володимир Демчишин ініціював звільнення Лазорка за розтрати на зберігання технологічної нафти на потужностях групи "Приват".

Лазорко був відсторонений наглядовою радою"Укртранснафти" ще 19 березня. На його місце призначили Юрія Мірошника. Це призвело до великого скандалу і початку конфлікту між Коломойським і владою.

20 березня Коломойський заявив, що Мірошник не проводитиме аудит в "Укртранснафті", а цим питанням займуться компанії "великої четвірки".

Цей конфлікт призвів до відставки олігарха з поста Дніпропетровського губернатора.

8 квітня наглядова рада "Укртранснафти" призначила Сукало в. і. о. керівника цієї компанії на чотири місяці.

Однак менеджер Коломойського  може відновиться на посаді гендиректора компанії: 23 липня апеляційний суд Волинської області зобов'язав "Укртранснафту" не перешкоджати Лазорку, який був відсторонений наглядовою радою, у виконанні ним обов'язків керівника.

НАК "Нафтогаз України" вважає необгрунтованим рішення суду про допуск до управління компанією "Укртранснафта" раніше відстороненого Лазорка.

Українська правда 

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: