Департамент внутрішнього аудиту НБУ очолив екс-аудитор BNP Paribas

Середа, 6 травня 2015, 19:55

Директором Департаменту внутрішнього аудиту Національного банку України 23 квітня 2015 року призначено Вадима Миронюка.

Про це йдеться у повідомленні регулятора.

Відповідне кадрове рішення згідно зі статтею 69 закону "Про Нацбанк України" погоджено з Радою НБУ.

Голова НБУ Валерія Гонтарева високо оцінила кваліфікацію новопризначеного очільника Департаменту внутрішнього аудиту та його бажання активно працювати над реформуванням і покращенням системи внутрішнього контролю Національного банку.

Реклама:

"Маю сподівання, що тривалий досвід роботи Вадима Миронюка в банківському секторі та набуті ним знання сприятимуть зростанню результативності проведення перевірок й оцінки ефективності системи внутрішнього контролю, а також якісно позначаться на рекомендаціях для подальшого підвищення результативності роботи регулятора", - прокоментувала вона.

Уся його трудова діяльність, що розпочалася у 2003 році з роботи в ПАТ КБ "ПРАВЕКС-БАНК", пов’язана з банківською системою.

З 2004 року Миронюк працював у АТ "УкрСиббанк", у якому до 2011 року він обіймав посади начальника відділу інвестиційного фінансування і фондування управління міжнародного бізнесу, начальника управління міжнародного бізнесу, директора служби міжнародної банківської діяльності.

3 2011 до 2014 року він працював інспектором (аудитором) Генеральної інспекції (внутрішній аудит) Групи BNP Paribas (Франція).

З 2014 рокуМиронюк працював керівником проектів та програм Управління стратегії та реформування банківської системи Національного банку України.

Як відомо, BNP Paribas - європейський банк, вважається лідером світового ринку банківських і фінансових послуг, один з шести найсильніших банків у світі за даними агенства Standard & Poor's (рейтинг був змінений з AA+ до АА).

Група BNP Paribas володіє такими фінансовими установами: "УкрСиббанк", BNP Paribas Ukraine, Bank of Georgia.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!