Уряд виділив більше 7 мільйонів на евакуацію українців з Непалу

Середа, 6 травня 2015, 12:04

Кабмін виділив МЗС, Міноборони та МВС 7,4 мільйона для здійснення невідкладної евакуації громадян України з Непалу, у тому числі для відшкодування витрат, пов’язаних із здійсненням евакуації.

Про це йдеться у розпорядженні Кабміну від 29 квітня 2015 р. № 409-р.

Згідно із документом, Уряд виділив МЗС 360 тисяч гривень, Міноборони 6,75 млн гривень, Міністерству внутрішніх справ (Державній службі з надзвичайних ситуацій) 280,65 тисяч гривень для здійснення невідкладної евакуації громадян України з території Федеративної Демократичної Республіки Непал.

Крім того, Міністерству фінансів доручено здійснити зазначені видатки за рахунок коштів резервного фонду державного бюджету та забезпечити перерахування Міністерству оборони коштів в іноземній валюті, необхідних для польоту літака поза межами України, з валютного рахунка Державної казначейської служби.

Реклама:

Як зазначається у документі, до 1 липня 2015 року подати Міністерству економічного розвитку і торгівлі, Міністерству фінансів та Державній казначейській службі звіт про використання коштів, виділених згідно з пунктом 1 цього розпорядження.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!