Мінекономіки скасувало обов'язкову сертифікацію ряду виробів і палива

П'ятниця, 29 травня 2015, 17:09

Міністерство економічного розвитку і торгівлі відмінило обов'язкову сертифікацію для 12 категорій виробів, включаючи труби, балони, трубопровідну арматуру та малогабаритні трактори, товари легкої промисловості.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав заступник міністра економічного розвитку Максим Нефьодов.

"Двома наказами Мінекономрозвитку (451 і 452 від 06.05.15, щойно вони були зареєстровані в Мінюсті) ми скасували обов'язкову сертифікацію для 12 категорій виробів, включаючи труби, балони, трубопровідну арматуру та малогабаритні трактори, товари легкої промисловості", - написав Нефьодов.

Я вам принес немного #зрадазрада и #ничегонеменяется.Двумя приказами Минэкономразвития (451 и 452 от 06.05.15, только ...

Реклама:
Posted by Max Nefyodov on 29 Май 2015 г.

"Крім того, ряд категорій продукції більше не потребує обов'язкової сертифікації, оскільки їх визнали продукцією з малим ризиком, а саме: "миючі засоби", "зварювальне обладнання" та "хімічні джерела струму", - додав він.

За його словами, також скасована обов'язкова сертифікація палива (близько 90% ринку).

"Залишаються 10% - це тільки паливо, на яке не поширюється" Технічний регламент щодо вимог до автомобільних бензинів, дизельного, судових та котельних палив", - підсумував заступник міністра економічного розвитку.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: