Квартирним аферам прийшов кінець. Безпечне житло®

Четвер, 28 травня 2015, 10:53

Більшість людей мріє жити в максимально комфортних умовах і всіляко намагаються їх поліпшити, починаючи з ремонту, закінчуючи купівлею нової нерухомості. Особливо зараз, коли Україна переживає валютні скачки, хочеться, щоб хоч щось було стабільним, а що може бути краще, ніж своя нова квартира. Не дивно, що на цьому тлі шахрайство з нерухомістю залишається дуже популярним і схеми обману постійно модернізуються.

ЖК "Европейське місто"

Жителі столиці ще пам'ятають, який вибухнув скандал, коли на початку року МВС зупинило будівництво чотирьох житлових комплексів у Києві. Виявилося, що забудовники самовільно захопили земельні ділянки без будь-якого дозволу і надалі планували якось вирішити це питання за рахунок коштів інвесторів-покупців. Невідомо, як би це питання вирішилося надалі, але точно навряд чи на користь жертв шахраїв.

Як же бути, якщо хочеться Купити Квартиру в Новому Будинку, але є страх бути обдуреним і залишитися ні з чим? Здавалося б, на ринку нерухомості є вибір, але серед всіх особливу увагу заслуговує ЖК "Европейське місто". Чому саме він? Зараз все зрозумієте самі.

Для початку трохи інформації про комплекс. ЖК "Европейське місто" розташувався в передмісті Києва в районі Крюківщини-Вишневого, в 10-15 хвилинах автомобільного шляху до центру. Про мальовничій природі і хорошої екології, а також близькості до лісу і озера знають усі кияни. Комплекс складається з п'яти вже побудованих 10-поверхових будинків, а це 1200 квартир, плюс ще 4 будинки заплановано здати в 2015 році і не менше 4-х в 2016. Такий собі міні-містечко. Розміри ЖК "Европейське місто" значні і дозволяють з легкістю вмістити на території велику парковку, дитячий майданчик та міні-футбольне поле зі штучним покриттям, а також алеї зі свіжовисадженними деревами і справжній фонтан в центрі комплексу. Разом з тим абсолютно немає почуття тісноти, як це спостерігається в старих проектах. За комфорт мешканців відповідає ціла команда фахівців - за зеленими насадженнями доглядає ландшафтний дизайнер і система автоматичного поливу, а за безпеку - служба охорони комплексу.

Реклама:

Підхід до обслуговування мешканців дійсно вражаючий, вже тільки наявність цього фактора змушує переконатися у всій серйозності забудовників комплексу. Але самою головною відмінністю і показником надійності ЖК "Европейське місто" є наявність розвиненої соціальної інфраструктури. Мало того, що ви в'їжджаєте в повністю добудовану квартиру, так у вас вже під рукою є і аптека, супермаркет, і піцерія. У 10 хвилинах ходьби відразу дві школи та дитячий садок. На території комплексу знаходиться дитячий центр формування та розвитку особистості для дітей "Світлячок". Але й на цьому ще не все, прямо на першому поверсі фасадного будинку комплексу знаходиться фітнес-клуб "Euro Gym", в якому і дорослі, і діти знайдуть, чим зайнятися, до того ж, у клубі два басейни, що навіть у Києві можна зустріти не так часто.

При всьому цьому розмаїтті немає підступу і в самих квартирах. Різноманітні планування, панорамні вікна, лічильники на комунальні послуги, індивідуальне опалення, якісні сталеві вхідні двері від українського виробника - заселяти і живи.

Ціна за квадратний метр повністю готового житла досить демократична - 15 200 грн. Квартири розкуповуються швидко, про що говорить вже повне заселення чотирьох з п'яти зданих будинків ЖК "Европейське місто". Фішка комплексу так само в тому, що квартири не продаються на стадії котловану або половини готової коробки. Тобто, сьогодні забудовник не ризикує грошима інвесторів. Продається тільки готове житло по, в той же час, низькою ціною.

На даний момент квартира в житловому комплексі "Европейське місто" означає якісний підхід до всіх потреб мешканця, гарантія безпеки і надійності. Не будь жертвою - будь власником квартири.

На правах реклами.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: