Порошенко вимагає покарати винних у зриві безвізового режиму

П'ятниця, 22 травня 2015, 16:04

Президент Петро Порошенко вимагає кадрових рішень і висновків відносно керівників тих служб, що зволікали з виконанням певних пунктів Плану дій візової лібералізації (ПДВЛ).

Про це повідомила народний депутат -  голова парламентського Комітету з євроінтеграції Ірина Геращенко на своїй сторінці у Facebook.

"Найбільше зауважень до міграційної служби і МВС, у президента днями відбулася спеціальна нарада щодо чіткого графіку виконання плану дій. ВР також прийняла постанову з чіткими часовими рамками до уряду щодо виконання плану і ми з уряду не зліземо. Або будуть кадрові рішення і я думаю , тут фракції коаліції будуть єдиними", - написала Геращенко.

Вона нагадала, що до вересня всі пункти плану дій мають бути виконані і ми маємо всі шанси на безвізовий режим у 2016 році.

Реклама:

Геращенко також зазанчаили, що найближчим часом таки буде вирішено питання призначення віце- прем'єра з питань євроінтеграції.

"Ключове, щоб прем'єр надав йому повноваження і важелі для роботи, а не тільки посаду. Будемо цього вимагати", - зазначила вона.

Європейська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!