ДФС ліквідувала "конверт" з оборотом 220 мільйонів гривень

П'ятниця, 22 травня 2015, 15:52

У Львівській області податковою міліцією ДФС припинено діяльність "конвертаційного центру", який надавав послуги підприємствам реального сектору економіки з незаконного формування податкового кредиту та переведення безготівкових коштів у готівку.

Про це йдеться у повідомленні Державної фіскальної служби.

"При цьому конвертцентр використовував реквізити 7 транзитно-конвертаційних суб’єктів господарської діяльності. До складу виявленої злочинної групи входило 8 активних співучасників", - повідомляє прес-служба.

Як зазначається, загальний обсяг проконвертованих коштів становив понад 220 млн гривень.

Реклама:

"Проведено 24 санкціонованих обшуки за адресами розташування  офісних приміщень, проживання учасників злочинної групи та їх автомобілях. Під час обшуків вилучено готівкові грошові кошти у сумі понад 520 тисяч гривень та докази, які свідчать про протиправну діяльність", - йдеться у повідомленні.

"З метою забезпечення відшкодування завданих державі збитків накладено арешт на 62 розрахункові рахунки транзитно-конвертаційних підприємств у 15 банківських установах, на яких заблоковано 1,1 млн гривень", - повідомили у Фіскальній службі.

Також наголошується, що трьом учасникам вказаного "конвертаційного центру" вибрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою терміном на 60 діб з правом внесення застави. 

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!