У Мінекономіки пояснили, чому звільнили Боровика

Четвер, 14 травня 2015, 20:06

Саша Боровик не був остаточно призначений на посаду першого заступника міністра економічного розвитку і торгівлі України.

Про це йдеться у повідомленні Міністерства економічного розвитку і торгівлі.

У Мінекономіки повідомили, що 20 лютого 2015 року Саша Боровик був представлений як кандидат на посаду першого заступника міністра економічного розвитку і торгівлі України.

"Тим не менш, пан Боровик не отримав остаточного призначення і, відповідно, ніколи не обіймав офіційної посади в Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

Як зазначається, протягом майже трьох місяців Боровик був радником, оскільки він мав досвід з певних питань, за які відповідає Міністерство.

"Він брав участь у засіданнях і деяких напрямках діяльності Міністерства економічного розвитку і торгівлі, але лише у якості радника.  Таким чином, він не був остаточно призначений на посаду першого заступника міністра економічного розвитку і торгівлі", - повідомляє прес-служба.

"Боровик повністю усвідомлював свій статус протягом усього періоду співпраці з міністерством.  Він не обіймає і ніколи не обіймав офіційної посади в міністерстві", - повідомляє Мінекономіки.

"Оскільки міністерство продовжує дуже важливу роботу з впровадження, заохочення та контролю за реформами, важливо, щоб усі ті, хто працює і всі ті, хто консультує Мінекономіки, були спроможні працювати разом у конструктивній манері.  Через це міністерство вирішило розірвати всі зв'язки з паном Боровиком", - зазначається у повідомленні.

Раніше Боровик заявив, що покидає Кабмін через конфлікт із прем'єром Арсенієм Яценюком.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: