"Донбасенерго" Януковича обрало гендиректором Бондаренко

Четвер, 30 квітня 2015, 14:41

Наглядова рада енергогенеруючої компанії "Донбасенерго" 30 квітня обрала генеральним директором Едуарда Бондаренко.

Про це йдеться в повідомленні компанії, пишуть "Українські новини".

Бондаренко призначений на термін з 8 травня 2015 по 8 травня 2018 включно.

Раніше Бондаренко вже перебував на посаді гендиректора цієї компанії.

Реклама:

Як повідомлялося, 2013 рік енергогенеруюча компанія "Донбасенерго" (Донецьк), згідно з міжнародними стандартами фінансової звітності, закінчила з чистим прибутком 531,529 млн гривень.

Компанія об'єднує Старобешевську і Слов'янську ТЕС (обидві - Донецька область).

Нагадаємо, що в серпні 2013 року конкурс з продажу 60,773% акцій ПАТ "Донбасенерго" виграло ЗАТ "Енергоінвест Холдинг" Ігоря Гуменюка за ціною в 718,92 млн грн. Як повідомляли в ЗМІ, Гуменюк придбав ПАТ в інтересах Олександра Януковича.

Як відомо, Група МАКО сина екс-президента Віктора Януковича Олександра заявляє, що її акціонер не є власником ПАТ "Донбасенерго" і ніяк не пов'язаний з управлінням даною компанією.

Раніше нардеп Сергій Лещенко у своєму блозі на Українській правді повідомив, що в п'ятницю, 13 лютого, Україна заплатила 200 мільйонів гривень на підприємство Олександра Януковича ("Донбасенерго"), яке до того ж розташоване на окупованій російськими військами території Донбасу.

13 березня 2015 року бойовики самопроголошеної "ДНР" заявили про ліквідацію "Донбасенерго" і "націоналізацію" Старобешівської ТЕС.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: