"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Інтер" вирішив виправити порушення в ТВ-концепції самостійно

Четвер, 5 березня 2015, 20:57

Телеканал "Інтер" звернувся до Національної ради з питань телебачення і радіомовлення, щоб скасувати друге попередження, винесене йому регулятором 18 лютого.

Про це в четвер в ході брифінгу повідомив член Нацради Григорій Шверк.

Він додав, що "Інтер" має намір виправити недоліки, які є в ефірі. Попередження було винесено за те, що "Інтер" не дотримався умов ліцензії.

"Були деякі зміни в програмній концепції, які не відповідали тій програмній концепції, яка була затверджена", - відзначає представник регулятора.

Реклама:

"Потім, для того щоб перевірити, чи виконав канал дійсно приписи, призначається перевірка. Якщо так і сталося, Нацрада має можливість прийняти рішення про відміну попередження. Наприклад, сьогодні на засіданні ми скасували попередження для радіостанції "Шансон", - зазначив Шверк.

У цій радіостанції, за його словами, було багато недоліків у програмній концепції, але більшість вдалося виправити.

Нагадаємо, своє перше попередження від 15 січня "Інтер" оскаржив у суді. У січні Нацрада вирішила, що канал допустив порушення при трансляції новорічних шоу.

6 лютого Київський адміністративний суд в якості забезпечення позову вже призупинив дію санкції. А 26 лютого апеляційний суд за інформацією ЕП прийняв до розгляду скаргу Нацради на це рішення.

Телеканал "Інтер" раніше заявляв, що бачить в діях членів Нацради політику рейдерства влади. Канал також повідомляв, що готує звернення до Генеральної прокуратури України.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: