"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Moody's знизило рейтинги МХП, Ferrexpo і "Метінвесту"

Четвер, 26 березня 2015, 20:04

Міжнародне рейтингове агентство Moody's Investors Service знизило корпоративні рейтинги (CFR) Ferrexpo Plc, Metinvest BV і MHP S.A. до рівня "Caa3" з "Caa2".

Про це йдеться в прес-релізі Moody's.

Як повідомляється в прес-релізі, агентство переглянуло рейтинги компаній слідом за зниженням 24 березня 2015 року довгострокового рейтингу емітента України до рівня "Ca" з "Caa3", а також зниженням стелі довгострокових рейтингів зовнішніх зобов'язань українських емітентів - до "Caa3" з "Caa2 ".

Крім корпоративних рейтингів, рейтинг імовірності дефолту всіх емітентів знижений до рівня "Caa3-PD" з "Caa2-PD".

Реклама:

Компанії Metinvest B.V. також знижений корпоративний рейтинг за національною шкалою до рівня "Caa3.ua" з "B1.ua", рейтинг старших незабезпечених облігацій, а також облігацій, емітованих в рамках середньострокової програми - до рівня "Caa3/(P) Caa3" з "Caa2/(P) Caa2".

Компанії MHP S.A. знижений рейтинг за національною шкалою до "Caa2.ua" з "B2.ua" і рейтинг старших незабезпечених облігацій - до рівня "Caa3" з "Caa2".

Компанії Ferrexpo Finance plc (дочірня компанія Ferrexpo Plc) знижений рейтинг старших незабезпечених облігацій до рівня "Caa3" з "Caa2".

Прогноз за всіма рейтингами "негативний".

Інтерфакс-Україна

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!