Російський рубль дешевшає разом з нафтою

Середа, 25 березня 2015, 10:27

Рубль торгується з негативними змінами вранці середи, подальша динаміка буде залежати від внутрішніх грошових потоків, в першу чергу від сили та обсягу експортних продажів, які залишилися під сплату сьогоднішніх податків, у тому числі ПВКК.

Про це пише Reuters.

О 9.20 долар розрахунками "завтра" торгувався на Московській біржі поблизу позначки 57,93 рубля, що на 0,4 відсотка вище попереднього закриття. У вівторок ж долар падав на рівень 57,45 вперше з 26 грудня.

Євро розрахунками "завтра" до 9.20 оцінюється в 63,22 рубля, на третину відсотка вище вчорашнього закриття. Євро у вівторок досяг значення 62,92 вперше з 2 грудня. У середу завершуються розрахунки по ПВКК, ПДВ і акцизам.

Реклама:

"Сьогоднішня сплата третини ПДВ, НДПІ і акцизів в сукупності може вилучити з банківської системи за нашими оцінками до 510 мільярдів рублів", - вважає Олексій Єгоров з Промсвязьбанку.

Барель Brent оцінюється в 54,79 долара, втрачаючи з початку дня майже третину долара. На форексі пара євро/долар торгується з невеликими втратами єдиної валюти поблизу 1,0920 долара.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!