У Міненерго розбираються, як "Укрнафта" примудрилася продати січневу нафту в грудні

Середа, 11 березня 2015, 19:33

Міністерство енергетики та вугільної промисловості перевіряє надані документи найбільшої нафтовидобувної компанії "Укрнафта" про продаж нею січневого ресурсу нафти в грудні 2014 року.

Про це на брифінгу в середу сказав міністр енергетики та вугільної промисловості Володимир Демчишин, передають "Українські новини".

"Позиція "Укрнафти" в тому, що вони вже цей обсяг продали в грудні. І як би є підтвердження, що цей обсяг сплачений, за якою ціною... Зараз проводиться звірка, і я думаю, що до вихідних ми зможемо відповісти на це питання", - сказав міністр.

Демчишин уточнив, що "Укрнафта" 10 березня і в середу надавала всі необхідні матеріали, і зараз міністерство перевіряє і звіряє ці документи.

Реклама:

Як повідомлялося, "Укрнафта" у відповідь на запит голови аукціонного комітету, міністра економічного розвитку і торгівлі Айвараса Абромавічуса про причини відсутності заявки на продаж січневого ресурсу нафти на майбутньому аукціоні 18 березня заявляє, що вказаний січневий ресурс був реалізований компанією на аукціоні 18 грудня 2014 року.

НАК "Нафтогаз України" належить 50% + 1 акція "Укрнафти", групі компаній, пов'язаних з акціонерами Приватбанку, - близько 42% акцій.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!