Мінфін, який закликає "затягнути пояси", орендує автомобіль за 1,25 мільйона

Середа, 11 березня 2015, 15:20

Міністерство фінансів України заплатить 1,247 млн гривень держпідприємству "Управління з експлуатації майнового комплексу" за оренду автомобіля на рік.

Про це йдеться в повідомленні міністерства на веб-порталі "Державні закупівлі", передає УНІАН.

Відповідно до тендерної документації, від учасників конкурсу міністерство вимагало автомобіль марки "Фольксваген Туарег" або його еквівалент. Прогнозований річний пробіг - 72 тисячі км.

За підсумками конкурсу виграла державна компанія "Управління з експлуатації майнового комплексу", запропонувавши за свої послуги 1,2468 млн гривень.

Реклама:

В тендері також брали участь: автопідприємство господарсько-фінансового департаменту секретаріату Кабінету міністрів з пропозицією 1,2474 млн гривень, і приватний підприємець, який готовий був надати послуги за 720 тисяч гривень. Кінцевий термін укладення договору - 4 квітня 2015 року.

Як раніше повідомлялося, найбільший державний енергохолдинг "Нафтогаз України", дефіцит бюджету якого в 2014 році становив 110 млрд гривень, має намір орендувати 33 автомобілі, включаючи 4 авто представницького класу, за 14,6 млн гривень для виконання функціональних обов'язків співробітників холдингу, зустрічей іноземних делегацій.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: