Портнов: Жоден мій рахунок не заарештований

Вівторок, 3 лютого 2015, 14:52

На рахунку колишнього заступника глави адміністрації Віктора Януковича і його головного юриста Андрія Портнова було 600 тисяч доларів, які ніхто в Україні не арештовував.

Про це він розповів в інтерв'ю "Українській правді".

"На моєму депозитному рахунку в "Приватбанку" було майже 600 тисяч доларів. Я їх перевів на кредитну карту і користуюся ними. Всупереч численним заявам української Генеральної прокуратури, ці кошти не арештовані і не заблоковані. Вони давно були задекларовані. І зараз я заробляю гроші, бізнес розвивається", - розповів він.

Крім того, він зазначив, що жоден його рахунок ніде не заарештований, навіть у Європі.

Реклама:
Фото  Павла Шеремета

"Жоден мій рахунок ніде не заарештований. У Європі в мене рахунки ніхто не арештовував, тому що у мене їх там ніколи не було, ні в одній країні світу", - зазначив Портнов.

За словами екс-чиновника, генеральна прокуратура заявила, що він здійснив незаконне збагачення і 5 березня Євросоюз ввів проти нього санкції.

"Я подав до суду на Генеральну прокуратуру України, щоб прокурори пояснили, в чому полягає моє незаконне збагачення. Виявилося, що я здійснив розкрадання власної зарплати в університеті, де читав лекції. Інших звинувачень проти мене в Євросоюз не надано", - розповів Портнов.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: