В Аграрному фонді планують провести фінансовий аудит

П'ятниця, 27 лютого 2015, 20:54

Протягом двох тижнів в ПАТ "Аграрний фонд" має розпочатися фінансовий аудит, який був ініційований Міністерством аграрної політики та продовольства.

Про це повідомив голова правління "Аграрного фонду" Андрій Радченко, передає прес-служба Мінагрополітики.

Він зазначив, що наразі йдуть перемовини про проведення аудиту однією з провідних компаній  "великої четвірки". Мова про такі аудиторські компанії як:  PricewaterhouseCoopers, Deloitte, Ernst & Young, KPMG.

"Зараз йдуть переговори, і я сподіваюсь, що вже протягом двох тижнів аудит розпочнеться, а перші його результати будуть за два місяці. Сьогодні якраз зручний час для проведення аудиту: маємо фінансовий звіт щодо діяльності товариства, змінено керівництво", - додав Радченко.

Реклама:

Керівник ПАТ "Аграрний фонд" зауважив, що найближчим  завданням для нього є реформування внутрішніх бізнес-процесів компанії та перетворення її на публічну та відкриту для всіх учасників аграрного ринку.

"Ринок не дарма говорив про компанію, як про "чорну скриньку", оскільки фонд фактично не мав комунікації з учасниками. Раніше стратегічні цілі, плани фонду ніхто не озвучував. Внутрішні бізнес-процеси також потребують реформування. Плануємо зробити компанію доступною, публічною та зрозумілою", - наголосив Радченко.

Він пообіцяв, що найближчим часом буде розроблена довгострокова стратегія роботи ПАТ "Аграрний фонд", що дозволить ефективніше працювати.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!