"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Керуючий партнер Icon Private Equity Нефьодов призначений заступником голови МЕРТ

Середа, 18 лютого 2015, 20:44

Кабінет міністрів на засіданні в середу призначив заступником міністра економічного розвитку і торгівлі Максима Нефьодова, який, згідно інформації на його сторінці в мережі LinkedIn з листопада 2010 року є співуправляючим партнером Icon Private Equity.

Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у Кабміні, одночасно з посади заступників міністрів МЕРТ були звільнені Роман Качур та Ігор Веремій.

Нефьодов управляє місцевим офісом Icon в Києві і курирує інвестиції цього великого фонду прямих інвестицій в Україну.

До приходу в Icon в 2006-2010 роках він працював в одній з провідних українських інвесткомпаній "Драгон Капітал", де дійшов до рівня директора інвестбанкінгу, а ще раніше майже три роки аналітиком в інвесткомпанії Golden Gate Business.

Реклама:

Як повідомлялося, МЕРТ на початку грудня минулого року очолив партнер компанії з управління активами East Capital Айварас Абромавічус.

Кабмін 4 лютого призначив його заступником Руслана Коржа, який до цього був керуючим партнером по країнах СНД міжнародної консалтингової компанії ATKearney, а на новій посаді в міністерстві буде займатися питаннями управління державною власністю і промисловою політикою.

За даними поінформованих джерел, ще одним заступником глави МЕРТ може бути призначений уродженець Львова, випускник Гарварда, глава регіонального юридичного департаменту компанії Akamai Technologies в Лондоні, який до недавнього часу курував в Microsoft роботу з держсектором, Саша Боровик, який вже переїхав до Києва.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: