Депутат: Ахметов давав 25 мільйонів доларів за "здачу" ТЕС у Щасті. У Ахметова заперечують

Неділя, 1 лютого 2015, 21:05

Мільярдер, екс-нардеп від ПР Рінат Ахметов особисто пропонував представникам охорони ТЕС у м.Щастя (Луганська обл.) до 25 мільйонів доларів за те, щоб з об'єкта була знята охорона.

Про це заявив депутат Сєверодонецької міської ради Сергій Самарський у своєму зверненні до голови МВС Арсена  Авакова. 

"В останні 3 місяці йдуть переговори про здачу цього особливо важливого об'єкта Луганщини. Керівнику охорони ТЕС, вірніше, його командиру від "Айдара", який охороняє особливо важливий об'єкт, дзвонив особисто Ахметов з пропозицією вийти з займаного об'єкта, пропонуючи суми від $1 млн. і завершуючи на сьогодні (31 січня) сумою у розмірі 25 млн доларів", - заявив Самарський.

За його словами, йому про це відомо, оскільки "його діти охороняють Щастянський напрямок", зять і 2 племінника служать з батальйоні "Айдар" і перебувають на охороны ТЕС у Щасті.

Реклама:

Також Самарський зазначив, що міліцейські батальйони втекли із Щастя, а охорону Луганщини на тому напрямку здійснює лише "80-ка" (бригада) і "Айдар".

У свою чергу керівник прес-служби Ріната Ахметова Олена Довженко заявила Українській правді: "Слова Сергія Самарського - дешева провокація та брехня".

"Якщо у депутата є факти, нехай надасть їх ЗМІ. Якщо Ахметов комусь особисто дзвонив, називайте відкрито, кому, коли. Записи таких телефонних розмов Ахметова, як "стверджує" Самарський, мають бути у спецслужб", - зазначила Довженко.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: