"Межигірська" фірма перевела ще одну нерухомість Януковича на нового власника

П'ятниця, 30 січня 2015, 10:48

Нерухоме майно на проспекті Героїв Сталінграда, яким раніше володіла підконтрольна біглому екс-президенту Віктору Януковичу фірма "Київбуджитло", восени переоформили на нового власника.

Про це свідчить витяг із Держреєстру речових прав на нерухоме майно, пишуть "Наші гроші".

Як пише видання, йдеться про нерухомість за адресою проспект Героїв Сталінграда, будинок 8а (літера Б), там знаходиться колишня поливочна станція.

"Новим власником став Ростом’ян Артур Хачатурович. Його право власності оформлене за договором купівлі-продажу. Договір був укладений 2 жовтня 2014 року і посвідчений нотаріусом Альоною Петріцькою. Згідно з документами, знайденими минулої зими в "Межигір’ї", вона у якості нотаріуса обслуговувала фірми "межигірської" групи", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

Відомості про державну реєстрацію обтяжень відсутні, тобто арешт на майно не накладався.

До Ростом’яна нерухомість на Сталінграда була оформлена на ТОВ "Київбуджитло". Незмінним власником компанії "Київбуджитло" є ТОВ "Дом Лесника", на який також була оформлена земля під маєток в Сухолуччі – мисливських угіддях Януковича у Дніпровсько-Тетерівському лісгоспі. Цей же "Дом Лесника" займався постачанням коштовних матеріалів для розбудови "Межигір’я".

 

Як зазначено в реєстрі, "Київбуджитло" викупило будівлю станції у березні 2012 р. На її місці фірма планувала збудувати спорткомплекс.

Нагадаємо, у той же день, коли було переоформлено будівлю поливочної станції, з різницею в 12 хвилин у того ж нотаріуса було переоформлене право власності на приватний будинок Януковичів на Оболонській набережній, 33. До жовтня 2014 р. він також був оформлений на ТОВ "Київбуджитло", однак за результатами договору купівлі-продажу перейшов до того ж Артура Ростом’яна. Даних про накладення арешту в реєстрі також не було.

 

Щодо нового власника будинку на Оболонській набережній та нерухомості на Героїв Сталінграда, то він також пов’язаний з мисливським оточенням екс-президента.

За даними "Наших Грошей" Артур Ростом’ян тривалий час був приписаний по вул. Радянській у селі Голованівськ, в одному будинку й сусідній квартирі з Вачаганом Ростом'яном.

Як повідомлялося раніше, приватний будинок біглого екс-президента України Віктора Януковича на Оболонській набережній восени переоформили на нового власника.

 

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!