"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Інформація про висловлення недовіри керівнику Митниці комітетом Ради виявилася "фейком"

Понеділок, 26 січня 2015, 13:57

Інформацію щодо висловлення недовіри Комітетом Верховної Ради з питань податкової та митної заступнику Голові ДФС України Анатолію Макаренку надіслали з "фейкової" адреси.

Зокрема, речники ДФС наголошують, що в офіційному прес-релізі, який було оприлюднено Комітетом Верховної Ради України з питань податкової та митної політики, не міститься така інформація.

Повідомлення з інформацією про недовіру Макаренку надійшло на електронну адресу "Економічної правди" з поштової скриньки press.taxrada@gmail.com. Цей e-mail, за словами речників ДФС, несправжній і не належить прес-службі профільного комітету.

Нагадаємо, раніше ЕП повідомляла, що Комітет Верховної Ради з питань податкової та митної політики напередодні заслухав заступника голови Державної фіскальної служби України Анатолія Макаренка.

Реклама:

В повідомленні, надісланому, начебто, від прес-служби профільного комітету, зазначалося, що депутати вважають результати Митниці "невтішними". Зокрема, наголошувалося на тому, що керівництво митниці не робить достатньо кроків задля викорінення корупції та боротьби з контрабандою. 

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: