Клименко: Швейцарія і Ліхтенштейн підтвердили, що в мене там рахунків нема

Четвер, 25 грудня 2014, 10:10

Екс-міністр доходів і зборів України Олександр Клименко заявляє, що Швейцарський Federal Department Of Foreign Affairs (FDFA) офіційно підтвердив відсутність у нього рахунків у швейцарських банках.

Про це чиновник із команди Віктора Януковича написав на своїй сторінці у Facebook, опублікувавши документи.

Крім того екс-міністр заявив, що зробив запити в 14 банків Ліхтенштейну - і 9 із них письмово відповіли, що в цих банках у Олександра Клименка немає і не було рахунків.

"В інших банків виграв суди, які зобов'язують їх надати мені інформацію, і найближчим часом чекаю аналогічні листи", - написав Клименко.

Реклама:

"Коли у Швейцарії в березні цього року приймали рішення щодо введення санкцій, що їм заважало одразу подивитися базу даних і визначитися? Чи просто піддалися на істерію української влади, якій дуже важливо було показати, що всі, хто працював з екс-президентом, - просто мультимільйонери?", - заявив він.

"Я вмію професійно організовувати систему роботи, жорстко запитувати про результати, я успішний у бізнесі, і ніколи цього не приховував. Але я точно ні копійки не вкрав у своєї країни! І кажу я це як людина, яка завжди й за кожне слово готова відповісти!", - запевнив Клименко.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: