"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

В "Укрспирті" заявили, що "Айдар" захищає Лабутіна від "свавілля ГПУ"

П'ятниця, 19 грудня 2014, 20:58

У прес-службі "Укрспирту" заявили, що їхнього директора Михайла Лабутіна не викрали, а "вивезли у безпечне місце".

Про це йдеться у заяві, оприлюдненій на сайті держпідприємства.

Як відомо, раніше заступник голови Державної фіскальної служби Володимир Хоменко повідомляв, що Лабутіна нібито викрали "невідомі озброєні особи у камуфляжах".

Прес-служба "Укрспирту" процитувала заяву "Айдару", в якій йдеться про те, що працівники державного підприємства звернулися до батальйону з проханням захистити підприємство та його директора Михайла Лабутіна "від свавілля Генеральної прокуратури та Державної фіскальної служби до з’ясування всіх обставин".

Реклама:

"19 лютого о 12.00 директор мав дати екстрений брифінг у Центрі кардіології та кардіохірургії і розповісти, що відбувається в спиртовій галузі, хто "кришував" корупційні схеми і сьогодні чинить тиск на директора "Укрспирту", - йдеться у процитованому повідомленні.

"Об 11.45, за оперативною інформацією бійців "Айдару", представники фіскальної служби та слідчі прокуратури мали вивезти директора "Укрспирту" Михайла Лабутіна, а якщо не вдасться, застосувати препарати, які спровокують серцевий напад аби він замовк навічно…

Тому, добровольцями, які охороняли Михайла Лабутіна було прийнято рішення перешкодити цим планам і вивезти директора в безпечне місце…" – сказано у повідомленні на сайті "Укрспирту".

"Наразі Михайло Юрійович готує відео-звернення. Також він обов’язково проведе зустріч із журналістами, яка планувалася на сьогодні, щойно зникне загроза його життю. Оскільки цей випадок лише підтвердив, що інформація, яку збирається озвучити генеральний директор ДП "Укрспирт" має стати публічною", - сказано в заяві.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: