Прокуратура провела обшук у екс-директора "Укрспецекспорту"

Вівторок, 4 листопада 2014, 20:56

Військова прокуратура провела обшук у екс-гендиректора "Укрспецекспорту" Сергія Бондарчука.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби Бондарчука.

Як зазначається, обшук провели в рамках впровадження кримінальної справи, в якій він проходить як свідок.

"Сьогодні зранку я отримав численні дзвінки від ЗМІ з проханням пояснити ситуацію. Дійсно, 1 листопада в моїй квартирі слдічі військової прокруатури провели обшук. Однак подробиці кримінальної справи, згідно якої був проведений обшук, я не маю права розголошувати. Єдине, що я можу зазначити, що в цій справі проходжу як свідок", - сказав Бондарчук.

Реклама:

Бондарчук додав, що під час обшуку були переписані всі контакти з його мобільного телефону, вилучені носії інформаціїї, зокрема, жорсткі диски, картки памяті та одна фотокартка.

Яку саме фотографію вилучили слідчі, Бондарчук не уточнив. 

Як повідомлялося раніше, в понеділок, 3 листопада, військова прокуратура України також провела обшук в офісі гендиректора "Укрспецекспорту" Олександра Коваленко.  

Як відомо, 10 жовтня СБУ в супроводі групи "Альфа" увірвалася в будівлю державного концерну "Укроборонпром" і провела виїмку документів в офісі компанії-спецекспортера "Укрспецекспорт".

"Укрспецекспорт" разом з трьома його дочірніми підприємствами "Укроборонсервіс", "Укрінмаш" і "Прогрес" є основним експортером спеціальної і військової техніки українського виробництва.

29 грудня 2010 року Кабмін створив "Укроборонпром", включивши в нього 7 підприємств військово-оборонного комплексу, у тому числі "Укрспецекспорт".

Нагадаємо, раніше в Казахстані за підозрою в дачі великого хабара (200 тисяч доларів) затримано двох високопоставлених співробітників "Укрспецекспорту".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!