"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Мін'юст призупинив скандальний наказ Державіаслужби

Середа, 26 листопада 2014, 20:14

Міністерство юстиції призупинило набуття чинності наказу Державної авіаційної служби "Про затвердження Авіаційних правил України "Порядок надання і анулювання прав на експлуатацію повітряних ліній".

Про це повідомляє прес-служба Міністерства юстиції.

Як зазначається, наказ Державіаслужби "Про затвердження Авіаційних правил України "Порядок надання і анулювання прав на експлуатацію повітряних ліній" на сьогодні не набрав чинності, оскільки його не включено до Єдиного державного реєстру нормативно-правових актів та не опубліковано в інформаційному бюлетені "Офіційний вісник України".

"На сьогодні процедура державної реєстрації зазначеного нормативно-правового акта не завершена, враховуючи вимоги законодавства про державну реєстрацію нормативно-правових актів", - йдеться  у повідомленні.

Реклама:

"У зв’язку з надходженням численних звернень суб’єктів господарювання щодо неврахування Державіаслужбою при прийнятті проекту наказу висновків та пропозицій, наведених у витязі з протоколу експертної групи з питань реформування галузі авіаційного транспорту, а також інших зауважень Мін'юст звернувся до Мінінфраструктури та Державіаслужби з пропозицією провести відкриті громадські обговорення щодо наказу", - повідомляє прес-служба.

Як повідомили у прес-службі, лише після врахування усіх пропозицій, висловлених громадськістю, Міністерство юстиції у максимально стислі строки здійснить правову експертизу та державну реєстрацію запропонованих змін до зазначеного наказу.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: