"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Керівник ДУСі пояснив, чому не виконує "лукаві" укази Турчинова

Середа, 26 листопада 2014, 19:16

Держуправління справами не може виконати указ Олександра Турчинова і продати своє майно, бо частина із нього занесена у перелік об'єктів, які не підлягають приватизації.

Про це заявив в коментарі "Українській правді" керівник Держуправління справами Сергій Березенко.

Він відповів на заяву спікера парламенту Олександра Турчинова, який обурювався, що ДУС затягнула інвентаризацію і досі не виконала його указу про продаж надлишкового майна.

"По-перше, інвентаризація не може бути швидкою, бо у нас понад 40 об'єктів", - пояснив Березенко.

Реклама:

Але, за його словами, "інвентаризація має чіткий строк - 31 грудня: тоді ми вийдемо і покажемо всі об'єкти, які не беруть участі в забезпечені діяльності президента".

"У словах Турчинова, якого я дуже поважаю, є трошки лукавства, бо частина об'єктів, той самий Житомирський (лікеро-горілчаний завод – ред.), ті самі готелі, включені в перелік об'єктів, які не підлягають приватизації", - розповів Березенко.

"Ми б із задоволенням продали частину об'єктів, навіть під час інвентаризації, але Верховна Рада має їх виключити з того переліку. Ми звертались до парламенту з таким проханням. Дати просто свій наказ чи розпорядження "терміново продайте" – це трошки некомпетентно", - додав він.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: