Roshen почала будівництво нового цеху у Вінниці

Вівторок, 25 листопада 2014, 17:10

Кондитерська корпорація Roshen приступила до будівництва нового цеху на території другого, введеного в експлуатацію в 2012 році, виробничого майданчика Вінницької кондитерської фабрики.

Про це повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у прес-службі корпорації.

Як повідомили в прес-службі, новий цех буде спеціалізуватися на випуску карамельних виробів. Інших подробиць проекту Roshen поки не розкриває.

За даними інформованих джерел агентства, на новому виробничому об'єкті корпорація планує випускати близько 10 тисяч тонн продукції на місяць з орієнтацією на експорт в Європу та Азію. Перша черга цього майданчика може почати роботу вже на початку наступного року.

Реклама:

Як повідомлялося, в листопаді ПАТ "Вінницька кондитерська фабрика" в ході публічного розміщення 34,4 млн акцій на фондовому майданчику ПФТС привернуло 860 млн гривень.

За даними ПФТС, з цінними паперами було укладено лише одну угоду. Залучені кошти планувалося направити на покупку нового виробничого обладнання (450 млн гривень), реконструкцію та модернізацію наявного виробничого устаткування (10 млн гривень), а також будівництво виробничих потужностей (400 млн гривень).

Корпорація Roshen, один з найбільших в Україні виробників кондитерських виробів, включає в себе Київську, Кременчуцьку, два майданчики Вінницької кондитерські фабрики, масломолочний комбінат "Бершадьмолоко", дві виробничі площадки в Липецькій області (РФ), Клайпедську кондитерську фабрику (Литва) і фабрику Bonbonetti Choco (Угорщина).

Кондитерський концерн Roshen належить президенту України Петру Порошенку.

Президент у серпні поточного року відібрав інвестиційний банк Rothschild в консорціумі з українською інвестгрупою ICU для підготовки та організації продажу активів, які належать йому, який глава держави пообіцяв здійснити в ході виборчої кампанії.

За словами Порошенка підписання контракту з продажу кондитерської корпорації Roshen в можливо вже найближчим часом.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: